BURNOČIO sėklos, 450 g

Prekės kodas: CHIA-014

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

BURNOČIO sėklos, 450 g

Burnočio sėklos, galima sakyti, kad yra tikras supermaistas,  ir yra laikomos vienu naudingiausių maisto produktų žmonių sveikatai.

Maistinės skaidulos atlieka svarbų vaidmenį, siekiant palaikyti sveiką cholesterolio lygį kraujyje.

Burnočio baltymai yra vieni kokybiškiausių o vienos iš svarbiausių aminorūgščių – lizino – yra kelis kartus daugiau nei kitose grūdinėse kultūrose. Angliavandenių yra mažiausiai.

Maistinės skaidulos, kurių gausa pasižymi burnočio sėklos, prisideda ir prie apetito slopinimo ir sotumo jausmo užtikrinimo ilgesnį laiką, tai padeda sveikai numesti svorio.

 
€489 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Kilmės šalis: Indija

BURNOČIO sėklos, 450 g

Burnočio sėklos, galima sakyti, kad yra tikras supermaistas,  ir yra laikomos vienu naudingiausių maisto produktų žmonių sveikatai.

Maistinės skaidulos atlieka svarbų vaidmenį, siekiant palaikyti sveiką cholesterolio lygį kraujyje.

Burnočio baltymai yra vieni kokybiškiausių o vienos iš svarbiausių aminorūgščių – lizino – yra kelis kartus daugiau nei kitose grūdinėse kultūrose. Angliavandenių yra mažiausiai.

Maistinės skaidulos, kurių gausa pasižymi burnočio sėklos, prisideda ir prie apetito slopinimo ir sotumo jausmo užtikrinimo ilgesnį laiką, tai padeda sveikai numesti svorio.


Šios kruopos neturi gliuteno, dėl to gliutenui alergiški žmonės drąsiai jas naudoti.

Burnočio sėklos dažnai naudojamos košėms, spragėsiams gaminti, iš jų kepami įvairūs kepiniai.

Sudėtis: 100% burnočio sėklos

Grynasis kiekis: 450 gramų

Maistinė vertė

Maistinė vertė: (100g) – 1513 kJ / 359 kcal: riebalų 6.3 g (iš jų sočiųjų 1.9 g), angliavandenių 56 g (iš jų cukrų 1.6 g), skaidulinių medžiagų 11 g, baltymų 14.20 g, druskos <0.10 g.

Kilmės šalis: Indija

Patarimas: vandenyje sėklos išverda per 20–30 min. Galime sėklas užpilti verdančiu vandeniu ir palikti per naktį, tuomet ryte pakaks 5-8min virimo. Santykis: 1 stikinė sėklų prie 2 st. vandens. Burnočių sėklų košė valgoma sūdyta arba saldinta medumi, gardinama sviestu, razinomis ar kitais džiovintais vaisiais, cinamonu ar pan.

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink